Visual Project Accelerator


Geschreven op 19-05-2012 in categorie Weblog

Ik ben dus ook een Visual Project Accelerator. Dat doe ik door ideëen, problemen en projecten visueel eenvoudig weer te geven en onzichtbare zaken zichtbaar te maken. Dit doe ik samen met jou in een kick-start meeting, geen kick-off, maar een kick-start, omdat het doel is om te starten met bewegen. We bespreken hierbij jouw plan, ideëen, marketing, omgevingsfactoren, condities, etc, etc.

Resultaten van een Kick-start meeting

  • 1. Een complex project vertaald naar een concrete boodschap.
  • 2. Een visueel projectplan als rode draad.
  • 3. Een fysieke volgende stap die jij kan nemen in jouw project.
  • 4. Een visual die jij vrij mag gebruiken (bijv. op je website)
  • 5. Energie en enthousiasme om aan de slag te gaan.

Beelden zeggen meer dan woorden, zie daarom de onderstaande afbeeldingen:

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

3 Comments


Zeg het met beelden | Marjolein's flow


[…] Zeg het met beelden Posted on 29 May 2012 by Marjolein van Braam Morris var addthis_product = 'wpp-264'; var addthis_config = {"data_track_clickback":true,"data_track_addressbar":false};if (typeof(addthis_share) == "undefined"){ addthis_share = [];}Soms zeggen beelden meer dan 1000 woorden. Soms kun je in één oogopslag meer zien dan je in een heel plan kunt lezen. Soms is er niets meer nodig dan een open gesprek, een sterke beginvraag, een goede luisteraar en een talent voor tekenen. Dank je, Bas Bakker! […]

Zeg het met beelden | Marjolein's flow


[…] Zeg het met beelden Posted on 29 May 2012 by Marjolein van Braam Morris var addthis_product = 'wpp-264'; var addthis_config = {"data_track_clickback":true,"data_track_addressbar":false};if (typeof(addthis_share) == "undefined"){ addthis_share = [];}Soms zeggen beelden meer dan 1000 woorden. Soms kun je in één oogopslag meer zien dan je in een heel plan kunt lezen. Soms is er niets meer nodig dan een open gesprek, een sterke beginvraag, een goede luisteraar en een talent voor tekenen. Dank je, Bas Bakker! […]

Deze week: inspiratieweek in de Berghut « Weblog de Berghut


[…] Ik moest deze week een animatietekenaar vinden voor een klant. Blijkt-ie hier aan tafel te zitten: Bas Bakker.“ Daan van Bergen [mooie […]


Discussion