Het Dana Principe


Geschreven op 31-05-2012 in categorie Weblog

Als sociaal experiment werk ik de komende tijd volgens het Dana Principe. Dat betekent dat ik vrijgevig mijn diensten schenk aan jou op basis van vrijwillige bijdragen. Je mag het ook waarde bepaling achteraf noemen, maar het idee is dat mijn diensten voor iedereen beschikbaar zijn.

Wat is het dan waard? Dat kan gewoon geld zijn of dat kan iets zijn van mijn wensenlijstje. Zo kreeg ik vandaag van Marjolein van Braam Morris deze gave stiften etui, een nieuw schetsboek inclusief nieuwe fineliners. Te gek! Ik ben benieuwd wat de komende tijd gaat brengen.

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

Discussion