De Moderne schilder


Geschreven op 11-06-2012 in categorie Weblog

Ja! Eindelijk ben ik erachter. Ik ben gewoon een moderne schilder.

Voor het tijdperk van digitale en analoge foto’s was het de tijd van kunstenaars, schilders en tekenaars. Zij legden beelden vast, van hetgeen wat zij op het netvlies hadden, van kleurrijk portret tot groen landschap. Deze vorm van kunst is helaas wat minder noodzakelijk in het mobieltje-en-camera-tijdperk.

Maar er is iets wat een camera niet kan vastleggen. Dat zijn namelijk de onzichtbare zaken. Gelukkig ben ik niet zo goed in het tekenen van portretten en landschappen, ik ben beter in het tekenen van onzichtbare processen, verhalen en verbindingen. Ik leg vast wat nog niet zichtbaar is. Et voila! De moderne schilder.

 

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

Discussion