Bijzondere Verhalen Beurs


Geschreven op 25-09-2012 in categorie Weblog

Gisteren was ik op de bijzondere verhalen beurs, niet om mijn eigen verhaal te vertellen, maar om anderen te helpen met hun verhaal te betekenen. De dag bestond uit twee delen, het eerste deel stond in het teken van het scherp krijgen van ieders verhaal, pitch en doel. En in het tweede deel mochten alle deelnemers hun verhaal doen bij bladen, journalisten, experts en bij de Betekenaar uiteraard.

In een middag heb ik zeven mooie tekeningen mogen maken van diversen en zeer krachtige verhalen. Hieronder zie je de impressie van de verschillende verhalen. De specifieke verhalen zullen later op deze website of op de website van de verhalenverteller te vinden zijn. Bij deze wil ik nogmaals Piet Hurkmans, Serge van der Meent, Toine Simmons, Hanan el Fizazi, Daniel Maissan, Francies van de Ven en Vivienne Weerts bedanken voor het mogen tekenen van hun verhaal.

 

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

Discussion