Alvast 1000x bedankt voor jouw deelname aan de online cursus


Geschreven op 05-02-2013 in categorie Weblog

Jawel, een mijlpaal. De eerste 10 deelnemers voor de online cursus Begrijpend tekenen hebben zich aangemeld. Het zijn 10 mensen die de waarde al inzien van de cursus en hiervoor al willen investeren d.m.v. hun deelname, voordat het materiaal uberhaupt beschikbaar is. Ik wil daarom deze eerste 10 early adaptors heel erg bedanken. Want door jullie kan ik met vol vertrouwen het materiaal ontwikkelen. Het is een stukje waardering, een stukje marktonderzoek, een stukje crowdfunding en nog veel meer. Eén ding is zeker, zonder de eerste 10 deelnemers was ik nooit zo overtuigd dat de online cursus er moest komen. Nu dus wel! Ik ga maar eens hard aan de slag.

Dit is de lijst van innoverende helden, bedankt!

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

Discussion