Hoe teken je een draaiknop?


Geschreven op 11-03-2013 in categorie Weblog

Op de website van Jeanelle King kwam ik een serie How to draw blogposts tegen en toen dacht ik: “Gaaf! Dat ga ik ook doen”. En doen betekent voor mij letterlijk doen, dus dit is nummer 1. De komende maand ga ik je blij maken met veel Hoe-teken-je blogposts, een try-out voor jou en mij.

Hoe teken je een draaiknop?

Een draaiknop teken ik vaak in sessies waar ze praten over parameters of tweaken. In mijn hoofd ontstaat dan een beeld van iemand die achter de knoppen zit en daaraan draait. Maar hoe teken je zo’n draaiknop? In de onderstaande visual twee varianten met een daarbij behorende stap voor stap opbouw.

hoe-teken-je-een-draaiknop

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

Discussion