Groeipijntjes


Geschreven op 17-06-2013 in categorie Weblog

De Betekenaar heeft last van groeipijntjes. Sommige momenten zijn zo druk dat ik met mijn handen in mijn haren zit en me afvraag hoe ik dit allemaal ga bolwerken. Het merk, het bedrijf, de expertise, het groeit allemaal. Diversen samenwerkingen zijn er al en dragen enorm bij aan deze groei.

Maar naast de samenwerking met andere ondernemende helden (ZZP-ers) voelt het alsof er een volgende stap nodig is. Het voelt als een stap naar een partner in crime, waarmee de Betekenaar een nog sterker merk kan worden, met de intentie om een groter bedrijf te worden.

In eerste instantie ligt de focus op continuiteit en kwaliteit. Dat betekent dat er geen Nee-verkoop meer, dat het werk doorgaat tijdens vakantie, ziek zijn geen effect heeft op het functioneren van het bedrijf en dat werk doorgeschoven kan worden. Stabiliteit en zekerheid, zowel voor de klant, voor mij, de Betekenaarsparnter en de portemonnee.

Daarnaast heb ik een diep verlangen om de Betekenaar in omvang en impact te laten groeien in de komende 5 tot 10 jaar. Om het tot een stabiele onderneming om te vormen, die onafhankelijk van de eigenaren kan draaien. Want nu ben ik het bedrijf! Gebeurt er wat met mij, dan gebeurt er wat met de Betekenaar, zonde!

Dit is het idee wat er momenteel speelt. En geen klein idee, want de Betekenaar is iets wat ik creƫerde uit niets. Dat betekent dat ik deze stap zorgvuldig moet nemen, want samen iets opvoeden vraagt liefde, toewijding en geduld. Maar mocht je iemand weten. Iemand die goed is in tekenen en vooral het tekenen van verhalen, stuur hem of haar dan door!

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

Discussion