Tekenen kan ook op post-its


Geschreven op 17-02-2014 in categorie Weblog

Geen papier bij de hand om te tekenen, p(l)ak een post-it!

Je herkent het vast…in de haast vergeten een opschrijfblok mee te nemen naar die leuke workshop of interessante training. Wat doe je dan als je toch snel een aantekening wilt maken? Het overkwam mij laatst en toen heb ik de trainer om een paar post-its gevraagd!

postit2Een goede trainer heeft namelijk altijd wel post-its bij zich en….ik heb ontdekt dat je op die post-its, hoe klein ook, prima een (aan)tekening kunt maken! En vanwege het formaat dwingt een post-it je om keuzes te maken en voor ‘het belangrijke te gaan’. De essentie dus!

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

Discussion