Animatie schoolleidersregister


Geschreven op 10-04-2014 in categorie Portfolio, Weblog

Elke school heeft een leider, toch? Maar wie is dat? Wat doet hij? Hoe zit het met de kwaliteit? Dat zijn allemaal vragen rondom schoolleiders en daarom komt er een schoolleidersregister. Dat is van bovenaf besloten en voelt daarom als een verplichting.

Maar het is ook een kans, want nu kun je als schoolleider de wensen en eisen van het register zelf vormgeven. Om die reden hebben wij een animatie gemaakt in samenwerking met VO-academy. Het doel van de animatie is het starten van een dialoog met schoolleiders.

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

Discussion