Webinar, 7 mei – Visueel communiceren met tekeningen


Geschreven op 23-04-2014 in categorie Weblog

Woensdag 7 mei 2014 van 20:00 uur visualtot 20:30 is onze allereerste webinar over Visueel communiceren met tekeningen.

Communiceren met tekeningen is totaal niet nieuw, denk maar aan de grot-tekeningen van vroeger. We zijn het echter vergeten wat de kracht van tekenen is en denken dat we heel mooi moeten tekenen, maar dat is niet zo. Het is juist goed dat je niet mooi kunt tekenen.

In de webinar op 7 mei laten we je zien dat iedereen kan tekenen, ook jij (!), en hoe je dat slim kan toepassen in jouw communicatie. We gaan in op de basisvormen, een stukje achtergrond en symbolen tekenen om te kunnen communiceren. Handig voor consultants, coaches, projectmanagers, teamleiders en iedereen die zijn of haar ideeën eenvoudig wil presenteren.

Het is onze eerste webinar en het is dan ook een try-out om te ervaren hoeveel mensen we aan het tekenen krijgen. Wil je meedoen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Je ontvangt dan 2 dagen voor de webinar een e-mail met daarin de link naar de juiste pagina.

Wij hebben er zin in. Leg jij de papiervellen en je favoriete markers maar alvast klaar!

Fill out my online form.
Use Wufoo integrations and get your data to your favorite apps.

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

1 Comment


Anna


doe graag mee met het webinar..


Discussion