Webinaropname: Visueel communiceren


Geschreven op 08-05-2014 in categorie Uncategorized

Onze allereerste webinar over Visueel communiceren was een succes. Het was een try-out en ondanks de technische mankementen was iedereen erg enthousiast. Dank daarvoor! Bekijk hieronder de opname van dit webinar en meld je alvast aan voor de volgend over Sketchnoting.

Nieuwe webinar
Op woensdagavond 4 juni (vanaf 20:00 uur) organiseren we een Webinar over Sketchnoting. Marjolein van Braam Morris vertelt alles over sketchnotes en leert je hoe je aantekeningen visueel en begrijpelijk kunt maken. Lees meer en meld je aan

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

Discussion