Notulist? Cartoonist? Nee: Betekenaar!


Geschreven op 27-08-2014 in categorie Weblog

Ook al lijkt het dat we een ‘mooi plaatje’ maken als we een visueel verslag maken bij een bijeenkomst of evenement, als Betekenaar doen we zoveel meer dan dat. Het gaat verder dan een sfeerimpressie, verder dan een grote en kleurrijke tekening, verder dan een bijzonder verslag. Laatst werd dat door een toeschouwer zo verwoord:

‘Mensen denken misschien dat je een tekenaar bent, maar je bent eigenlijk een luisteraar! Je pikt precies de goede dingen er uit en verheldert dat in woord en beeld. En dat is bijzonder, heel bijzonder.’

HVA---visual---13feb

Als Betekenaar maken we ons hard voor betekenisvolle interactie en communicatie. We gaan het liefst tot de diepste kern van zaken. En het live ‘verbeelden’ van interactie, om mensen zich gehoord en gezien te laten voelen, om te beseffen waar het écht om gaat, om dat vast te leggen op een manier die ieders brein prikkelt om er verder over na te denken en in te vullen… dat is waar een Betekenaar een verschil maakt. De essentie in beeld.

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

Discussion