Tekenen is onze tweede natuur


Geschreven op 02-03-2015 in categorie Weblog

Natuurlijk, het is onze missie om iedereen te laten tekenen. Maar eigenlijk is dat niet helemaal waar. Eigenlijk willen we iederen herleren tekenen, je kan het namelijk al. Eén van de mooie dingen van tekenen vind ik, is dat je daarvoor niet naar school hoeft te gaan. Je leert het al voordat je naar school gaat en ik durf min of meer te zeggen dat je het juist weer afleert als je naar school gaat. Jammer, want tekenen is een vorm van communiceren, een vorm van creeëren en een vorm van anders kijken. Laat je inspireren door het onderstaande filmpje van de Big Draw over ‘Why is drawing important?’

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

Discussion