Tekenen vergroot de kans dat voornemens uitkomen!


Geschreven op 01-02-2016 in categorie Weblog

We zijn alweer een paar weken onderweg in 2016. We hebben de saaie januari maand overleefd en de goede voornemens aan de wilgen gehangen. Of niet? Nee toch! Het valt alleen nog niet mee om al die voornemens uit te laten komen…

Hoe tekenen je daarbij kan helpen, zie je in onderstaande TED talk van Patti Dobrowolski. Ze vertelt je hoe je op een visuele manier je dromen, wensen of voornemens kunt laten uitkomen. In het filmpje tekent ze de droom van Joe maar dat kan net zo goed jouw droom zijn of van het team waarmee je werkt. Van de gewenste uitkomst van een traject of het eindresultaat van een nog te starten project. Het is in ieder geval iets wat je graag wilt bereiken in de nabije toekomst.

Dus…teken die toekomst!

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

Discussion