Summerschool Visueel Leiderschap 2018 – inschrijving geopend


Geschreven op 10-01-2018 in categorie Weblog

Wil je écht werk maken van je visuele skills maar geen tijd voor een langdurig opleidingstraject of allerlei losse trainingen? Daar hebben we een oplossing voor! Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 juli 2018 organiseert de Betekenaar een Summerschool Visueel Leiderschap in een bosrijke omgeving bij conferentieoord Kaap Doorn, vlakbij Utrecht.

Ja, ik schrijf me direct in!

Een week lang word je in een kleine groep ondergedompeld in allerlei vormen van visueel leiderschap: je krijgt een arsenaal tools in handen om complexe problemen en processen op een andere effectieve wijze aan te pakken.

In 5 dagen leer je:

  • Hoe je met tekeningen helderheid schept;
  • Hoe je krachtige visuele presentaties maakt;
  • Hoe je een flipover of whiteboard in een meeting of training maximaal kunt inzetten om je verhaal visueel te ondersteunen;
  • Visual templates ontwerpen en toepassen bij het werken met groepen;
  • Visuele werkvormen ontwerpen en toepassen om de betrokkenheid in de groep waarmee je werkt te vergroten.

Meer weten over het programma? Vraag de brochure over de Summerschool 2018 aan door een mail te sturen naar info@debetekenaar.nl

De investering voor de Summerschool Visueel Leiderschap is € 2999,- excl. BTW (inclusief materialen, lunch en diner, en een extra terugkomochtend in oktober). Schrijf je je vóór 1 mei 2018 in dan betaal je het Early Bird tarief van €2649,- excl. BTW.

Wil je ook overnachten op de locatie dan kost dat ca €300,- voor 4 overnachtingen inclusief ontbijt. De Summerschool gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Denk je nu: “Ja ik doe mee!”? Schrijf je dan direct in.

Visuele toolbox (gratis download)

Wil je ook visueel aan de slag? Doe mee aan de visuele revolutie en download onze visuele toolbox met daarin een:

Download
  • E-boek over effectief vergaderen met tekenen.
  • Visual basics handout
  • Visual templates voor projecten

Discussion