Online leren met persoonlijk contact?

Leer zakelijk tekenen, online in je eigen tempo en met 1-op-1 ondersteuning.

Eerste Hulp Bij Tekenen

Voor wie online leren in zijn eigen tempo wil combineren met toegezonden tekenmateriaal en eventueel online 1:1 coaching is er Eerste Hulp Bij Tekenen, oftewel EHBT. 

Dit leer je

EHBT is een combinatie van de online basis- en/of verdiepingscursus plus tekenmateriaal, ons Betekenboek en eventueel 1:1 coaching. Handig als je tijdens de cursus eens een case met een Betekenaar wil bespreken. Of als je over een onderwerp meer vragen hebt dan waar de online cursus over gaat. 

Voor wie is Eerste Hulp Bij Tekenen?

Voor mensen die in hun eigen tempo, met alles wat daarvoor nodig is effectief willen leren communiceren met tekeningen. Bijvoorbeeld als je een idee helder en met impact wil overbrengen. Vooral voor: communicatieadviseurs, consultants, trainers, coaches, managers en teamleiders is het handig.

Wat leer je niet?

Je leert niet hoe je van tekenen je werk kan maken. (Wil je dat wel, bijvoorbeeld als vervolg, dan past een offline opleiding daar bij). 

Investering

  • €209,- inclusief BTW. Je krijgt hiervoor een jaar lang toegang tot de online basis cursus, de daarbij horende online community en tekenmateriaal inclusief ons Betekenboek.
  • €499,- inclusief BTW. Je krijgt hiervoor een jaar lang toegang tot de online basis- en verdiepings cursus, de daarbij horende online community en tekenmateriaal inclusief ons Betekenboek. Ook krijg je 2 uur 1:1 coaching. 

Zie voor de meest gestelde vragen de speciale EHBT pagina. Bestel hier ook je EHBT bundel.

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.