De basis van het zakelijk tekenen leren?

Online kan het waar je wilt en in je eigen tempo.

Online basis cursus

Je wilt tekeningen inzetten als communicatiemiddel, maar weet niet hoe te beginnen. Of je blijft jezelf blokkeren door te denken: ‘maar ik kan toch niet tekenen?!’

Dit leer je

In de online basiscursus leer je dat je echt wel iets op papier krijgt waarmee je je boodschap kan versterken. Je leert de basis van het visueel communiceren. Van het maken van je eigen beelden tot het tekenen van je ideeën. Zo kan je anderen je idee laten begrijpen doordat ze het kunnen zien. 

Kijk hier voor een overzicht van de modules, de lessen en de veelgestelde vragen. Voor een vaste prijs heb je een jaar lang toegang tot de lessen en kun je terecht in een online community voor inspiratie en feedback.

Voor wie is deze online cursus?

Voor alle professionals die aan de slag willen met zakelijk tekenen en dat liever online en in hun eigen tempo doen dan offline.

Dit leer je niet

Je leert in deze training NIET de verdiepende toepassingen van het tekenen.  (dat kun je wel leren als je deze training combineert met onze online verdiepingscursus). Je leert in deze cursus ook niet met 1 op 1 online coaching en krijgt geen materialenset thuis gestuurd (dat kan wel met een EHBT pakket).

Investering

  • €179,- inclusief BTW. Je krijgt hiervoor een jaar lang toegang tot de online basis cursus.

Bestel via de site van onze online cursus

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.