Wij zoeken een regelheld

Heb jij een grote liefde voor dingen regelen?

Ben jij onze regelheld?

De Betekenaar groeit, en we hebben behoefte aan versterking. Daarom zijn we op zoek iemand met een grote liefde voor regelen.

We zoeken iemand die onze telefoon opneemt tijdens ‘kantoortijden’, mails beantwoordt en meehelpt met het organiseren van de enige echte Tekendag. Iemand die alle belangrijke zaken regelt, zodat wij zorgeloos trainingen kunnen geven en doen waar wij in geloven. Mensen (opnieuw) de kracht van tekeningen leren gebruiken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand uit de regio Utrecht, die enthousiast is over regelen en die graag initiatief neemt. Dus iemand die zelfstandig aan de slag gaat en niet wacht op instructies.

Maar wat zoeken wij dan precies?

  • Iemand die 1 à 2 dagen (nog verder af te stemmen) bij ons op locatie in Utrecht kan werken. Dat vinden we fijn voor de onderlinge verbinding en samenwerking.
  • Iemand die verliefd is op zaken regelen en graag verbinding zoekt met anderen. Specifiek: telefoon opnemen, mails beantwoorden, offertes maken, drukwerk regelen en ander klein regelwerk.
  • Iemand die van maandag tot en met vrijdag tijdens ‘kantoortijden’ de  (doorgeschakelde) telefoon kan opnemen.
  • Iemand die het ook onze social media kanalen mee helpt beheren.
  • Iemand die ook zelfstandig vanuit huis, on the road of waar dan ook kan werken.
  • ZZP-er of loondienst, maakt voor ons niet uit. Wat wil jij?
  • Maar bovenal zoeken wij betrokkenheid. Jij bent de persoon die klanten aan de lijn krijgen, dus jij moet geloven in wat wij doen.

Hoeveel uur per week?

In ieder geval geen 40-urige werkweek. Wij geloven namelijk niet in werkweken, vakantie-uren en van 9 tot 5 werken. Wij geloven in mooie dingen maken. Wij werken daarom ook op idee basis. Soms is daar veel tijd voor nodig en soms wat minder. Maar er is genoeg werk te doen en afhankelijk van je wens rond loondienst of zzp-schap kijken we samen hoe we dit invullen. Ga er voor het gemak van uit dat je ergens tussen de 10 – 20 uur per week bezig bent.

Wil jij met ons samenwerken?

Maak dan een video van jezelf en stuur die op (of de link er naar toe) naar info@debetekenaar.nl, en vermeld daarbij ook je contactgegevens.

Een brief of cv heeft geen zin, zelfs een tekening werkt niet. Wij zijn vooral geïnteresseerd in wie jij bent, wat je wilt en hoe je bent. Dat zien we het best op een filmpje van jezelf. Opsturen en aanmelden kan t/m 15 juni 2018.

 

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.