INSPIRATIESESSIES

In een korte sessie kennismaken met de kracht van tekenen.

VOOR WIE?

Voor professionals uit allerlei soorten disciplines, voor teams of voor collega’s die in een korte, inspirerende sessie willen kennismaken met kracht van tekenen als communicatietool. Ook heel geschikt als onderdeel van een heisessie, teamdag of afdelingsactiviteit.

WAT GAAN WE DOEN

Een inspiratiesessie duurt ongeveer 2,5 uur en is ook geschikt voor groepen groter dan 15 personen. Natuurlijk zorgen voor materiaal waarmee de deelnemers kunnen tekenen. Ook geschikt voor mensen die al hele lange tijd niet getekend hebben of denken dat ze niks van gaan bakken. Geen nood, want echt iedereen kan tekenen, jullie dus ook!

We overleggen graag vooraf met je wat het doel is van de sessie en hoe we met een gezamenlijke opdracht kunnen aansluiten bij het doel of thema van de dag of bij jullie dagelijkse werk.

NA AFLOOP

Na afloop krijgen de deelnemers nog 4 keer een inspiratiemail van de Betekenaar. En mochten er deelnemers zijn die de smaak te pakken hebben gekregen en nog meer willen leren? Dan kan natuurlijk. Neem dan even contact met ons op.

tekenmetertraining de betekenaar

hoe wat wanneer tekenmetertraining

Wil je weten of een inspiratiesessie bij je team of collega’s past? Of wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen?
Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena,
zij koppelt je aan de juiste persoon.

030 227 00 18 • info@debetekenaar.nl

CONTACT

Locatie Utrecht
Europalaan 2
3526 KS
Utrecht
030 227 0018