Effectiever communiceren en samenwerken

Maak meetings leuker en sneller

In-company trainingen

Visueel werken is te leren, en daar helpen we je graag bij! Wij geven praktische trainingen en workshops over verschillende specifieke toepassingen van visueel werken.

Wij geloven dat tekenen je helpt om effectiever en mer meer impact samen te werken en te communiceren. Met tekenen begrijp je elkaar sneller, kom je sneller tot de kern en begrijp je elkaar beter. Daarom geven wij graag in-company trainingen die we afstemmen op jullie doel, zoals bijvoorbeeld:

  • Flitsende flip-overs maken
  • Visuele Presentaties / Praatplaat tekenen
  • Visuele Gesprekken
  • Visual Notes

Het is natuurlijk effectiever als je dit met je team leert, dan als je in je eentje een training bij ons volgt. We overleggen daarom graag wat je doel is, wat je wilt leren en hoe we dat zo effectief mogelijk maken. Onze trainingen geven we graag voor groepen vanaf 8 personen. Voor groepen groter dan 15 personen verzorgen we graag inspiratiesessies: een korte, inspirerende en praktische kennismaking met (het toepassen van) zakelijk tekenen.

Interessant en meer weten?

Neem contact met ons op.

Liever online leren tekenen, inclusief Betekenbundel?

Wil je aan de slag met zakelijk tekenen, in je eigen tempo, met een fijn startpakket aan materiaal en eventueel 1-op-1 coaching?Dan is het Eerste Hulp Bij Tekenen pakket iets voor jou. Je kunt kiezen uit het EHBT basispakket of het EHBT 1-op-1 pakket. Kijk hier voor de mogelijkheden en bestellen >>

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.