Summerschool

Na de zomer ben jij een visuele help

Summerschool 2019

Visuele bootcamp voor Visuele leiders in de dop

Wil je écht werk maken van je visuele skills maar geen tijd voor een langdurig opleidingstraject of allerlei losse trainingen? Daar hebben we een oplossing voor! Van maandag 8 t/m vrijdag 12 juli 2019 organiseren we weer een Summerschool Visueel Leiderschap in de bosrijke omgeving van Doorn (omgeving Utrecht).

Een week lang word je in een kleine groep ondergedompeld in visueel leiderschap: je krijgt alle tools in handen om complexe problemen en processen op een andere effectieve wijze aan te pakken.

In 5 dagen leer je:

  • Hoe je met tekeningen helderheid schept;
  • Hoe je krachtige visuele presentaties maakt;
  • Hoe je een flipover of whiteboard in een meeting of training maximaal kunt inzetten om je verhaal visueel te ondersteunen;
  • Visual templates ontwerpen en toepassen bij het werken met groepen;
  • Visuele werkvormen ontwerpen en toepassen om de betrokkenheid in de groep waarmee je werkt te vergroten.

Meer weten over het programma? Kijk dan op onze opleidingspagina bij Opleiding Visueel Leiderschap of vraag de brochure aan door een mail te sturen naar info@debetekenaar.nl

De investering voor de Summerschool Visueel Leiderschap is € 3.199,- excl. BTW (inclusief materialen, lunch en diner, en een extra terugkomochtend in oktober). Schrijf je je vóór 1 mei 2019 in dan betaal je het Early Bird tarief van € 2.899,- excl. BTW.

Betaling dient uiterlijk 1 maand voor aanvang van de opleiding te geschieden. Bij afwijkende betalingsvoorwaarden van je organisatie, vervalt de Early Bird korting en rekenen we de prijs van € 3.199,-.

Wil je ook overnachten op de locatie dan kost dat ca. €300,- voor 4 overnachtingen inclusief ontbijt. De Summerschool gaat door bij minimaal 6 deelnemers en er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Meedoen? Vul dan het formulier in.

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.