Summerschool

Vierdaagse Visuele bootcamp van de Betekenaar

Summerschool 2020

Vierdaagse Visuele bootcamp

Wil je écht werk maken van je visuele skills maar geen tijd voor een langdurig opleidingstraject of allerlei losse trainingen? Daar hebben we een oplossing voor! Van maandag 29 juni tot en met donderdag 2 juli 2020 organiseren we weer de Summerschool in de bosrijke omgeving van Doorn (omgeving Utrecht).

Vier dagen lang word je in een kleine groep ondergedompeld in alle visuele tools die je professioneel kunt inzetten om je sessies, presentaties, problemen en processen op een effectieve en visuele wijze aan te pakken.

In 4 dagen leer je:

  • Krachtige visualisaties te maken;
  • Hoe je met tekeningen helderheid schept;
  • Hoe je sterke visuele presentaties maakt;
  • Hoe je een flipover of whiteboard in een meeting of training maximaal kunt inzetten om de inhoud visueel te ondersteunen;
  • Visual templates ontwerpen en toepassen bij het werken met groepen.

Meer weten over het programma? Vraag de brochure aan door een mail te sturen naar info@debetekenaar.nl

De investering voor de Summerschool is € 2.599,- excl. BTW (inclusief alle materialen, lunch en diner, en een terugkomochtend op maandag 12 oktober 2020). Schrijf je je vóór 1 mei 2020 in dan betaal je het Early Bird tarief van € 2.400,- excl. BTW.

Betaling dient binnen 30 dagen na verzending van de factuur, en uiterlijk 1 maand voor aanvang van de opleiding te geschieden. Bij afwijkende betalingsvoorwaarden van je organisatie, vervalt de Early Bird korting en rekenen we de prijs van € 2.599,-.

Wil je ook overnachten op de locatie dan kost dat ca. € 250,- voor 3 overnachtingen inclusief ontbijt. De Summerschool gaat door bij minimaal 6 deelnemers en er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Wil je je aanmelden? Vul dan dit inschrijfformulier in >>

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.