Tekenmetertraining

Met meer vertrouwen makkelijker tekenen

Tekenmetertraining

Ben je net begonnen (of sta je op het punt van beginnen!) met tekenen in je werk en kun je daar praktische ondersteuning, handige tips en een duwtje in de rug bij gebruiken? En wil je eindelijk je eigen symbolenboek (aan)vullen, zodat je makkelijker en sneller kunt visualiseren wat je bedoelt? Kom dan tekenmeters maken in deze basistraining. We gaan op verschillende manieren aan de slag en we beloven je dat je tekenboek aan het einde van de dag VOL is.

Voor wie is de Tekenmetertraining?

Voor professionals 

  • die tekenen willen inzetten in hun werk, maar nog te weinig tijd hebben (genomen) om er mee te oefenen en er vertrouwd mee te raken;
  • die praktische tips en ondersteuning kunnen gebruiken om te tekenen met power en pit;
  • die veel tekenmeters willen maken en daarbij gericht aan de slag willen gaan met een eigen set visuals.

Dit leer je in de Tekenmetertraining

Je leert om de basis van het tekenen en hoe je dat kunt gebruiken om sterke tekeningen te maken die weergeven wat jij er mee wilt zeggen. Je leert tips en trucs om makkelijker te tekenen, en je werkt aan jouw eigen visuele bibliotheek. Als je onze tekenvierdaagse hebt gedaan, dan is deze training het logische vervolg hierop.

Je leert NIET om praatplaten te tekenen, visuele gesprekken te voeren of visuele aantekeningen te maken. Dat kun je leren in onze trainingen Praatplaat Tekenen, Visuele Gesprekken of Visual Notes. Heb je onze online cursus gevolgd? Dan is een andere training wellicht geschikter voor jou. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke training dan beter past.

Na afloop

Tot een maand na afloop van de training heb je de mogelijkheid om ons via mail om feedback en tips te vragen over je tekeningen.
Daarnaast ontvang je nog viermaal een wekelijkse e-mail met tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat je blijft toepassen wat je geleerd hebt.

Hoe, waar en wanneer

  • Op donderdag 10 december 2020 van 10.00-15.00 uur
  • De training gaat door bij minimaal 6 deelnemers, er is plek voor maximaal 12 deelnemers (NB zolang er maatregelen gelden rond ‘social distancing’ houden we de groep kleiner en is er plaats voor maximaal 6 deelnemers)
  • Locatie: Europalaan 2 in Utrecht (voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving)
  • Inclusief: koffie en thee met lekkers, lunch, materialenset, tekenboek, handout en het Symbolenboek van de Betekenaar.

In-company training op maat kan natuurlijk ook, neem daarvoor contact op.

Investering (prijzen zijn ex. BTW)

Liever online leren tekenen, inclusief Betekenbundel?

Wil je aan de slag met zakelijk tekenen, in je eigen tempo, met een fijn startpakket aan materiaal en eventueel 1-op-1 coaching?Dan is het Eerste Hulp Bij Tekenen pakket iets voor jou. Je kunt kiezen uit het EHBT basispakket of het EHBT 1-op-1 pakket. Kijk hier voor de mogelijkheden en bestellen >>

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.