Visueel leiderschap

Visueel denken en doen in de praktijk

Visueel leiderschap

De kracht van visueel communiceren heeft voor jou geen geheimen. Je weet dat je met eenvoudige tekeningen snel overzicht schept, neuzen dezelfde kant op krijgt en slimmer kunt vergaderen. Maar… hoe krijg je anderen daar in mee? Hoe verbeter en vergroot je je eigen visuele vaardigheden? En op welke manier pas je deze vaardigheden moeiteloos toe in het faciliteren van groepen en begeleiden van processen, zodat je vol vertrouwen in staat bent je team of collega’s mee te nemen in jouw visie?

De opleiding Visueel Leiderschap geeft je alle tools om complexe problemen en processen op een andere manier te benaderen. Schuilt in jou een visuele trendsetter? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Voor wie?

Over de opleiding

In 3 modules verspreid over zes trainingsdagen leer je gedurende een half jaar alle facetten van visueel werken. Elke maand heb je een trainingsdag. Tussendoor werk je aan opdrachten en deel je je ervaringen en vragen in een besloten online groep. Je leert hoe je visueel werken effectief inzet in nagenoeg elke situatie. Je krijgt gerichte feedback en lees- en oefentips. We sluiten de opleiding af met een Masterclass waarin je de gelegenheid krijgt om een deel van het programma te faciliteren, om zo het geleerde in de praktijk te brengen.

Wat leer je?

Wat moet je kunnen en kennen?

Als je deelneemt aan de opleiding Visueel Leiderschap, verwachten we dat je kennis van en ervaring hebt met tekenen als communicatiemiddel. Dat kan voor jezelf zijn, of in je werk. Je hebt bijvoorbeeld de basisworkshop Visueel Communiceren bij ons (of ergens anders) gevolgd. Daarnaast verwachten we dat je ervaring hebt met het begeleiden of faciliteren van groepen. Twijfel je of jouw voorkennis voldoende is om aan deze opleiding mee te doen? Neem dan even contact met ons op.

Het programma

Hoe, waar en wanneer?

Investering (prijzen zijn excl. BTW)

Ben je klaar om je visuele wereld en vaardigheden te vergroten?
Deelname aan de opleiding Visueel leiderschap kost € 3199,-. Omdat wij blij worden van enthousiaste deelnemers, krijg je korting als je nu al staat te springen om de opleiding te volgen. Schrijf je je in vóór 1 september 2019, dan betaal je slechts € 2899,-.

Betaling dient uiterlijk 1 maand voor aanvang van de opleiding te geschieden. Bij afwijkende betalingsvoorwaarden van je organisatie, vervalt de Early Bird korting en rekenen we de prijs van € 3.199,-.

Inschrijven? Vul het formulier in.

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.