Winterschool 2019 (vol)

Visuele bootcamp voor Visuele leiders in de dop (VOL)

Wil je écht werk maken van je visuele skills maar geen tijd voor een langdurig opleidingstraject of allerlei losse trainingen? Daar hebben we een oplossing voor! Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 januari 2019 organiseren we een Winterschool Visueel Leiderschap in de bosrijke omgeving van Doorn (omgeving Utrecht).

Een week lang word je in een kleine groep ondergedompeld in visueel leiderschap: je krijgt alle tools in handen om complexe problemen en processen op een andere effectieve wijze aan te pakken.

 

In 5 dagen leer je:

  • Hoe je met tekeningen helderheid schept;
  • Hoe je krachtige visuele presentaties maakt;
  • Hoe je een flipover of whiteboard in een meeting of training maximaal kunt inzetten om je verhaal visueel te ondersteunen;
  • Visual templates ontwerpen en toepassen bij het werken met groepen;
  • Visuele werkvormen ontwerpen en toepassen om de betrokkenheid in de groep waarmee je werkt te vergroten.

Meer weten over het programma? Kijk dan op onze opleidingspagina bij Opleiding Visueel Leiderschap of vraag de brochure aan door een mail te sturen naar info@debetekenaar.nl

De investering voor de Winterschool Visueel Leiderschap is € 2999,- excl. BTW (inclusief materialen, lunch en diner, en een extra terugkom ochtend in april). Schrijf je je vóór 1 november 2018 in dan betaal je het Early Bird tarief van €2749,- excl. BTW.

Wil je ook overnachten op de locatie dan kost dat ca. €300,- voor 4 overnachtingen inclusief ontbijt. De Winterschool gaat door bij minimaal 6 deelnemers en er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

De winterschool 2019 is vol. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Je kunt deelnemen aan de reguliere opleiding, welke start in april 2019 of doe mee met de Summerschool 2019.

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.