Winterschool 2020

Visuele bootcamp voor Visuele leiders in de dop

Wil je écht werk maken van je visuele skills maar geen tijd voor een langdurig opleidingstraject of allerlei losse trainingen? Daar hebben we een oplossing voor! Van maandag 27 tot en met vrijdag 31 januari 2020 organiseren we een Winterschool Visueel Leiderschap in de bosrijke omgeving van Doorn (omgeving Utrecht).

Een week lang word je in een kleine groep ondergedompeld in visueel leiderschap: je krijgt alle tools in handen om complexe problemen en processen op een andere effectieve wijze aan te pakken.

 

In 5 dagen leer je:

  • Hoe je met tekeningen helderheid schept;
  • Hoe je krachtige visuele presentaties maakt;
  • Hoe je een flipover of whiteboard in een meeting of training maximaal kunt inzetten om je verhaal visueel te ondersteunen;
  • Visual templates ontwerpen en toepassen bij het werken met groepen;
  • Visuele werkvormen ontwerpen en toepassen om de betrokkenheid in de groep waarmee je werkt te vergroten.

Meer weten over het programma? Kijk dan op onze opleidingspagina bij Opleiding Visueel Leiderschap of vraag de brochure aan door een mail te sturen naar info@debetekenaar.nl

De investering voor de Winterschool Visueel Leiderschap is € 3.299,- excl. BTW (inclusief materialen, lunch en diner, en een extra terugkom ochtend in april). Schrijf je je vóór 1 november 2019 in dan betaal je het Early Bird tarief van €2.999,- excl. BTW.

Wil je ook overnachten op de locatie dan kost dat ca. €300,- voor 4 overnachtingen inclusief ontbijt. De Winterschool gaat door bij minimaal 6 deelnemers en er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Inschrijven? Vul het formulier in.

Wil je niet zo lang wachten?

Je kunt natuurlijk ook meedoen met de reguliere opleiding Visueel Leiderschap, welke start op 5 november 2019.
Voor meer informatie kijk op deze pagina.

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.