Winterschool

Vierdaagse Visuele bootcamp van de Betekenaar

Winterschool 2021

Vierdaagse Visuele bootcamp

Wil je écht werk maken van je visuele skills maar geen tijd voor een langdurig opleidingstraject of allerlei losse trainingen? Daar hebben we een oplossing voor! Van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 januari 2021 organiseren we weer de Summerschool Visueel Communiceren in ons Visual Lab in Utrecht.

Vier dagen lang word je in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers ondergedompeld in alle visuele tools die je professioneel kunt inzetten om je sessies, presentaties, problemen en processen op een effectieve en visuele wijze aan te pakken.

In 4 dagen leer je:

  • Krachtige visualisaties te maken;
  • Hoe je met tekeningen helderheid schept;
  • Hoe je sterke visuele presentaties maakt;
  • Hoe je visuele gesprekken voert;
  • Hoe je een flipover of whiteboard in een meeting of training maximaal kunt inzetten om de inhoud visueel te ondersteunen;
  • Visual templates ontwerpen en toepassen bij het werken met groepen.

Meer weten over het programma? Vraag de brochure aan door een mail te sturen naar info@debetekenaar.nl

Deze training wordt gegeven in ons Visual Lab in Utrecht.

Investering

De investering voor de Winterschool 2021 is € 2.599,- excl. BTW (inclusief alle materialen, lunch, versnaperingen, 2 uur persoonlijke coaching en een terugkomdag op maandag 10 mei 2021). Schrijf je je vóór 20 december 2020 in dan betaal je het Early Bird tarief van € 2.400,- excl. BTW.

Betaling dient binnen 30 dagen na verzending van de factuur, en uiterlijk voor aanvang van de opleiding te geschieden. Bij afwijkende betalingsvoorwaarden van je organisatie, vervalt de Early Bird korting en rekenen we de prijs van € 2.599,-.

Op al onze opleidingen en trainingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wil je je aanmelden? Vul dan dit inschrijfformulier in >>

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.