Lenteschool

Vierdaagse Visuele bootcamp van de Betekenaar

Lenteschool 2021

Vierdaagse Visuele bootcamp

Wil je écht werk maken van je visuele skills maar geen tijd voor een langdurig opleidingstraject of allerlei losse trainingen? Daar hebben we een oplossing voor! Van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 april 2021 organiseren we een Lenteschool Visueel Communiceren in ons Visual Lab in Utrecht. Ook als je nog maar net gestart bent maar wel veel meer visueel wil werken, ben je van harte welkom.

Vier dagen lang word je in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers ondergedompeld in alle visuele tools die je professioneel kunt inzetten om je sessies, presentaties, problemen en processen op een effectieve en visuele wijze aan te pakken.

In 4 dagen leer je:

  • Krachtige visualisaties te maken;
  • Hoe je met tekeningen helderheid schept;
  • Hoe je sterke visuele presentaties en praatplaten maakt;
  • Hoe je visuele gesprekken voert;
  • Hoe je een flipover of whiteboard in een meeting of training maximaal kunt inzetten om de inhoud visueel te ondersteunen;
  • Visual templates ontwerpen en toepassen bij het werken met groepen.
  • tips en trucs over digitaal werken

Meer weten over het programma? Vraag de brochure aan door een mail te sturen naar info@debetekenaar.nl

Deze training wordt gegeven in ons Visual Lab in Utrecht. Uiteraard zorgen we ervoor dat we op afstand met elkaar kunnen werken en ons houden aan de dan geldende coronamaatregelen.

Investering

De investering voor de Lenteschool 2021 is € 2.599,- excl. BTW (inclusief alle materialen, lunch en versnaperingen. Schrijf je je vóór 13 maart 2021 in dan betaal je het Early Bird tarief van € 2.400,- excl. BTW.

Betaling dient binnen 30 dagen na verzending van de factuur, en uiterlijk voor aanvang van de opleiding te geschieden. Bij afwijkende betalingsvoorwaarden van je organisatie, vervalt de Early Bird korting en rekenen we de prijs van € 2.599,-.

Op al onze opleidingen en trainingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wil je je aanmelden? Vul dan dit inschrijfformulier in >> (update 10 maart: nog 1 plek beschikbaar!!)

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.