Betekenisvolle beelden leren maken?

Doe het zelf met het Betekenboek.

Het Betekenboek

‘Teken je eigen symbolen aan de hand van 250+ voorbeelden’ 

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van het tekenen binnen een werkomgeving. Als je hier net mee begint, kan het zoeken zijn hoe je tot betekenisvolle beelden komt. Met dit boek word je op weg geholpen om die beelden te maken. Met eenvoudige tekeningen maak je zo dingen begrijpelijk, laat je zien wat je bedoelt en onthoud je beter. 

Je leert: 

  • hoe je tekeningen eenvoudig opbouwt
  • hoe je betekenisvolle beelden maakt
  • hoe je associatief tekent
  • hoe je variaties maakt op beelden.

Je krijgt meer dan 250 getekende voorbeelden bij begrippen die je vaak op de werkvloer hoort. Bij al deze voorbeelden word je uitgedaagd om ze na te tekenen en eigen beelden te maken.

Kortom: een boek vol tekeninspiratie waarmee je je brein en tekenspieren activeert. Zo kan ook jij met zakelijk tekenen laten zien wat je bedoelt.

Waar kun je het Betekenboek kopen?

Je kunt het Betekenboek bestellen via je lokale boekhandel of via de bekende webshops te verkrijgen (oa. bol.com). Maar bestel je hem via www.youbedo.com, dan gaat een stukje van de opbrengst naar een goed doel. 

Wil je eerst een preview downloaden?

Dat kan hier >>

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.