Skip to main content
WinkelmandClose Cart

DE TEKENVIERDAAGSE

Gratis starten met zakelijk tekenen? Doe mee aan de Tekenvierdaagse bij De Betekenaar.

DE (GRATIS) TEKENVIERDAAGSE

Deze gratis minicursus zakelijk tekenen start in ieder geval een keer per jaar. De eerstvolgende tekenvierdaagse is weer in de loop van 2024.

Kun jij tekenen? Grote kans dat je antwoord is: NEE. Terwijl je vroeger misschien wel dacht dat je het wel in de vingers had.

Wat is er gebeurd? Het idee is ontstaan dat een tekening mooi moet zijn. Maar dat is niet de enige functie van tekenen. Met tekeningen kun je ook laten zien wat je bedoelt. Het is dus een communicatietool.

Tijd om weer te gaan tekenen. Sinds 2012 leert de Betekenaar professionals hoe zij tekenen kunnen inzetten in hun dagelijks werk. Al meer dan 25.000 mensen gingen je voor in het volgen van de Tekenvierdaagse.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • 4 dagen achter elkaar een korte videoles in je mailbox waarin je stap voor stap wordt meegenomen in de basis van het tekenen als communicatietool;
  • Aan het einde van de Tekenvierdaagse kun je een plan of idee in beeld brengen met simpele tekeningen.
  • Opdrachten bij elke les;
  • De mogelijkheid om in een besloten community (Facebook) inspiratie op te doen van andere deelnemers en zelf de uitwerking van je opdrachten te plaatsen.

Geen enkele voorkennis vereist. Voor iedereen die gratis wil kennismaken met de basis van het zakelijk tekenen of wel weer een visuele opfrisser kan gebruiken.

gratis tekenvierdaagse zakelijk tekenen

Veelgestelde vragen over de tekenvierdaagse

Voor wie is de tekenvierdaagse?

Voor professionals die effectiever willen communiceren. En tekenen als middel willen zetten.

Waarom effectiever communiceren en niet gewoon tekenen?

Tekenen is leuk, maar vooral een nuttig middel. Je laat ermee zien wat je bedoelt. Je presentatie krijgt meer impact en het maakt meetings korter en energieker. Daarnaast is tekenen natuurlijk ook leuk en creatief. Maar het gaat ons om het uiteindelijk doel. Namelijk: elkaar begrijpen en tot actie komen.

Ja maar ik kan helemaal niet tekenen. Waarom zou ik meedoen?

Vanaf les 1 leren we je tekenen. Maak je geen zorgen. Al meer dan 25.000 mensen gingen je voor.

Ik ben druk. Hoeveel tijd ben ik hier aan kwijt?

Maximaal twintig minuten per dag. Je ontvangt een korte video en kleine opdracht.

Is er een hashtag?

Jazeker: #tekenvierdaagse. Deel je werk op Linked in, Facebook en Instagram.

Ik heb al een keer meegedaan, kan ik nog een keer meedoen?

Jazeker! En deze Tekenvierdaagse ga je aan de slag met het maken van betekenisvolle beelden en het in beeld brengen van een idee. We maken elk jaar een verse tekenvierdaagse. Deze is gelijk aan die van maart 2022. Maar… doe gerust nog een keer mee!

Ik heb geen Facebook, kan ik dan mee doen?

Jazeker. We delen werk met elkaar op Facebook, maar je hebt het niet nodig om de lessen van de Tekenvierdaagse te volgen.

Wat kost dit?

Niets. 0 euro. Gratis.

Waarom is dit gratis?

Onze missie is: Iedereen kan tekenen, jij ook! Met de Tekenvierdaagse proberen we zoveel mogelijk mensen te bereiken. Wij geloven dat dit een katalysator is voor het tekenen normaal laten worden in ieders professionele leven.