Skip to main content
WinkelmandClose Cart

INCOMPANY TRAINING VISUEEL COMMUNICEREN

Leer samen visueel werken en doen.

VOOR WIE?

Voor mensen uit allerlei soorten disciplines, van verschillende bedrijven en organisaties, die samen willen leren zakelijk tekenen, of liever gezegd tekenen als communicatiemiddel. Wij geloven dat tekenen je helpt om effectiever en met meer impact samen te werken en te communiceren. Met tekenen begrijp je elkaar beter, kom je sneller tot de kern en laat je zien wat je bedoelt.

incompany trainingen visueel communiceren zakelijk tekenen

incompany training visueel communiceren zakelijk tekenen

We zorgen voor een praktisch programma op maat zodat het altijd aansluit bij de werkpraktijk. bijvoorbeeld:

  • Flitsende flipovers maken
  • Visuele Presentaties / Praatplaat tekenen
  • Visuele Gesprekken
  • Visual Notes

Het is natuurlijk effectiever als je dit met je team leert, dan als je in je eentje een training bij ons volgt. We overleggen daarom graag wat je doel is, wat je wilt leren en hoe we dat zo effectief mogelijk maken. Onze trainingen geven we voor groepen vanaf 6 personen. Voor groepen groter dan 15 personen verzorgen we graag inspiratiesessies: een korte, inspirerende en praktische kennismaking met (het toepassen van) tekenen als communicatiemiddel.

Elke incompany training start met de basis van het tekenen. Vervolgens gaan we de diepte in met een van de toepassingen.

We komen graag op locatie. Kom je met je collega’s liever naar ons visual lab in Utrecht? Dat kan ook, met maximaal 8 personen.

NA AFLOOP

Tot een maand na afloop van de training heb je de mogelijkheid om ons (via mail) om feedback en tips te vragen over de tekeningen die je hebt gemaakt. Daarnaast ontvang je nog viermaal een wekelijkse e-mail met tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat je blijft toepassen wat je geleerd hebt.

Inspiratiemails na afloop van de incompany training visueel communiceren/zakelijk tekenen

Waar en wanneer incompany trainingen visueel communceren/zakelijk tekenen

Interessant en meer weten? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP