INCOMPANY TRAINING

Leer samen visueel werken en doen.

VOOR WIE?

Voor mensen uit allerlei soorten disciplines, van verschillende bedrijven en organisaties, die samen willen leren tekenen. Wij geloven dat tekenen je helpt om effectiever en met meer impact samen te werken en te communiceren. Met tekenen begrijp je elkaar sneller, kom je sneller tot de kern en begrijp je elkaar beter.

tekenmetertraining de betekenaar wat je leert

We zorgen voor een praktisch programma op maat zodat het altijd aansluit bij de werkpraktijk. bijvoorbeeld:

  • Flitsende flipovers maken
  • Visuele Presentaties / Praatplaat tekenen
  • Visuele Gesprekken
  • Visual Notes

Het is natuurlijk effectiever als je dit met je team leert, dan als je in je eentje een training bij ons volgt. We overleggen daarom graag wat je doel is, wat je wilt leren en hoe we dat zo effectief mogelijk maken. Onze trainingen geven we voor groepen vanaf 6 personen. Voor groepen groter dan 15 personen verzorgen we graag inspiratiesessies: een korte, inspirerende en praktische kennismaking met (het toepassen van) tekenen als communicatiemiddel.

Elke incompany training start met de basis van het tekenen. Vervolgens gaan we de diepte in met een van de toepassingen.

We komen graag op locatie. Kom je met je collega’s liever naar ons visual lab in Utrecht? Dat kan ook, met maximaal 8 personen.

NA AFLOOP

Tot een maand na afloop van de training heb je de mogelijkheid om ons (via mail) om feedback en tips te vragen over de tekeningen die je hebt gemaakt. Daarnaast ontvang je nog viermaal een wekelijkse e-mail met tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat je blijft toepassen wat je geleerd hebt.

tekenmetertraining de betekenaar

hoe wat wanneer tekenmetertraining

Interessant en meer weten? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen?
Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena,
zij koppelt je aan de juiste persoon.

030 227 00 18 • info@debetekenaar.nl

CONTACT

Locatie Utrecht
Europalaan 2
3526 KS
Utrecht
030 227 0018