Praatplaat tekenen

Je verhaal krachtig visueel ondersteund

Praatplaat tekenen

Hoe je je verhaal krachtig visueel ondersteunt

Je weet al hoe je een idee of een plan voor jezelf helder maakt met tekeningen. Maar je merkt dat het nog niet zo gemakkelijk is je boodschap op een goede manier aan een ander over te brengen. Hoe doe je dat? Hoe structureer je je tekening? Hoe kies je welke visuals je verhaal het beste overbrengen? En hoe gebruik je je tekening als plaat om een verhaal te vertellen aan anderen?

Tekenen helpt je om mensen betrokken te krijgen en houden bij je verhaal, je plan, je project. En dat is veel minder ingewikkeld dan je denkt – ook als je vindt dat je niet kunt tekenen! Wil jij leren hoe je een getekende ‘praatplaat’ maakt? Een tekening waarmee je een visuele structuur brengt in je verhaal? En waarin je met visuals leert aansluiten op je doelgroep?

In de training Praatplaat tekenen leer je stap voor stap:

  • welke stappen je moet nemen om een krachtige praatplaat te maken; van voorbereiding tot uitvoering;
  • hoe je je verhaal in beeld brengt met de juiste plaatjes;
  • en hoe je aan de hand van een plaat je boodschap kan overbrengen.

Voorbereiding

Om tijdens de training snel aan de slag te kunnen gaan met het visueel maken van je presentatie is enige voorbereiding nodig. Ongeveer 2 weken van tevoren ontvang je twee opdrachten.

Na afloop

Na afloop van de training ontvang je nog viermaal een wekelijkse e-mail met tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat je blijft toepassen wat je geleerd hebt.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om ons (via mail of Skype) tot een maand na afloop van de training om feedback en tips te vragen over een praatplaat of presentatie waar je mee bezig bent.

Hoe, waar en wanneer?

  • Op donderdag 17 oktober 2019 (VOL) en donderdag 28 november 2019 van 09:30 tot 15:30 uur (inloop vanaf 9.15 uur)
  • In deze training is plaats voor maximaal 10 deelnemers
  • Locatie: Europalaan 2, 3526 KS Utrecht (voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving)
  • Inclusief: koffie/thee, lunch, werkboek en materiaal

In-company training op maat kan natuurlijk ook, neem daarvoor contact op.

Investering (prijzen zijn ex. BTW)

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.