Visueel verslag laten maken?

Jouw bijeenkomst in beeld.

Visuele verslagen

Bij bijeenkomsten wordt vaak veel gezegd en afgesproken. Maar wat was ook alweer de kern en de conclusie? En hoe onthouden we dat met z’n allen? Juist. Met een visueel verslag.

Wat een visueel verslaglegger doet

Tijdens een offline of online event maakt een visueel verslaglegger live de essentie van de verhalen zichtbaar door woord en beeld te combineren. Zie het als visueel oogsten van informatie. Deelnemers aan het event kunnen de tekening direct zien ontstaan. De opbrengst is na de bijeenkomst in één oogopslag zichtbaar en achteraf te delen met de deelnemers.

Voor wie

Organisatoren van events en meetings, denk aan congressen, strategiesessies, brainstorms en workshops. 

Wat voor Visuele Verslagen

Elk visueel verslag dat wij maken laat de essentie zien. Afhankelijk van de opzet van het event bespreken we waarop de focus van de visueel verslaglegger ligt. Bij een offline event tekent de visueel verslaglegger op groot formaat papier of digitaal. Bij online events tekent de visueel verslaglegger digitaal mee. 

Wat het oplevert

De visuele oogst van een sessie. Over het algemeen horen wij terug: ‘dit zijn de notulen die wel gelezen worden’. 

Meer weten? Of van gedachten wisselen over het visueel verslag leggen van jouw event? Neem contact op via info@debetekenaar.nl.

Tekenen met je team? Samen een visie in beeld brengen? Een tekenaar voor je event? Neem contact op en bel Rena, zij koppelt je aan de juiste persoon.