Flitsende flipovers

579.59

(incl. btw)

Je hebt je sessie goed voorbereid en neemt je deelnemers enthousiast mee in je verhaal. Denk je. Maar je merkt dat deelnemers soms afdwalen en je niet altijd volgen. Je weet dat je meer uit de sessie kan halen en dat een betere visuele ondersteuning je daarbij gaat helpen.  In je voorbereiding kun je al een hoop doen met visueel sterke flipovers. Geef je deelnemers overzicht  door een programmaflap te maken. Of maak de uitleg die je doet visueel.  In deze training gaat het om het maken van flipovers die structuur bieden aan de groep en jouw verhaal ondersteunen.

De training gaat door bij minimaal 4 deelnemers, er is plek voor maximaal 8 deelnemers (NB zolang er maatregelen gelden rond ‘social distancing’ houden we de groep kleiner en is er plaats voor maximaal 6 deelnemers) Locatie: Europalaan 2, 3526 KS Utrecht* (voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving) Inclusief: koffie, thee, lekkers, lunch, werkboek, handout, het Betekenboek van de Betekenaar en een professionele set Neuland flipover markers

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

*De training gaat door bij minimaal 4 deelnemers*, er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Zolang er maatregelen gelden rond ‘social distancing’ houden we de groep kleiner en is er plaats voor maximaal 6 deelnemers bij een live training. *Wil of kun je niet online inschrijven en betalen, dan is inschrijving via een factuur mogelijk. Daar rekenen we €25,- administratiekosten voor. *Na je aanmelding en betaling is annuleren niet meer mogelijk, wel kun je altijd iemand anders in jouw plaats naar de training laten komen.*Op al onze opleidingen en trainingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Extra informatie

datum

15 juni, 16 september

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flitsende flipovers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *